24.11.2015, 15:56
Jamis: Nepřehlíd. Ve mně taky názor na dost epizod uzrál až po několika shlédnutích. Až pak jsem se k nim začal vyjadřovat. V S5 bylo takových epozod opravdu hodně. Zrovna z What about Discord? sem byl po prvním shlédnutí poněkud rozpačitej a epizoda mi přišla hodně slabá. A nebýt opravdu vysoko posazený laťky S5, tak bych teď řek, že je vynikající.
IMHO prostě scénáristi chtěli Twilight udělat to co sem v předchozím příspěvku napsal. Dřív svý princeznovství potlačovala a teď na něm začala přehnaně bazírovat. A po Discordově lekci se zas vrátí na zem. A mně se to tak vlastně i líbí. Dělá to z Twilight plastičtější a uvěřitelnější postavu. A poselství, že každej někdy dělá chyby a nikdo nemá vždycky pravdu je taky fajn.
IMHO prostě scénáristi chtěli Twilight udělat to co sem v předchozím příspěvku napsal. Dřív svý princeznovství potlačovala a teď na něm začala přehnaně bazírovat. A po Discordově lekci se zas vrátí na zem. A mně se to tak vlastně i líbí. Dělá to z Twilight plastičtější a uvěřitelnější postavu. A poselství, že každej někdy dělá chyby a nikdo nemá vždycky pravdu je taky fajn.
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora