06.12.2015, 03:21
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.12.2015, 03:25 uživatelem Blue Storm. Edited 2 times in total.)
Asi před měsícem v pátek, jsem se bavil s jedním novým pracovníkem na mé směně o různých věcech. Všiml jsem si, že má na peněžence Barta Simpsona a mě to nedalo. Pověděl jsem mu o tom, že sleduju MLP.
Jeho zvednuté obočí bylo jasným důkazem, že si myslí něco zvláštního.
Po menším výkladu o MLP, jsem mu dal odkaz na Daily Motion s tím, aby si pustil alespoň první dva díly a pak mi řekl, co na to říká.
Moc mě totiž zajímalo, jak se on na to bude tvářit.
Přišlo pondělí a o přestávce jsem se ho decentně zeptal, co on na to.
A jeho odpověď? " Mám za sebou už skoro polovinu první serie a je to supr!
" Za měsíc stihnul všech 5 serií + 3 EqG. A o přestávkách jsem mu pomáhal s věcmi kolem MLP. Třeba Derpy a její osud ( project Save Derpy ) a pod. 
Ponification: confirmed
PS: Nezáleží na tom, zda někomu řeknete, že sledujete poníky. Zde záleží na tom, jak to dotyčnému podáte. A to nemyslim, aby jste si k tomu přibarvovali nějaké věci. Stačí říci pravdu, ale tak, aby ho to zajímalo. Pak záleží na něm, zda se odhodlá oprostit od předsudků, že se bude dívat na holčičí poníky a spíše bude vnímat, že to je animák, který má tolik supr věcí pohromadě.
Jeho zvednuté obočí bylo jasným důkazem, že si myslí něco zvláštního.

Moc mě totiž zajímalo, jak se on na to bude tvářit.

Přišlo pondělí a o přestávce jsem se ho decentně zeptal, co on na to.
A jeho odpověď? " Mám za sebou už skoro polovinu první serie a je to supr!

Ponification: confirmed

PS: Nezáleží na tom, zda někomu řeknete, že sledujete poníky. Zde záleží na tom, jak to dotyčnému podáte. A to nemyslim, aby jste si k tomu přibarvovali nějaké věci. Stačí říci pravdu, ale tak, aby ho to zajímalo. Pak záleží na něm, zda se odhodlá oprostit od předsudků, že se bude dívat na holčičí poníky a spíše bude vnímat, že to je animák, který má tolik supr věcí pohromadě.

Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.