08.12.2015, 20:28
Neřikám hned ladit jádro, ale občas stačí malinkej zásah do kódu / širšího nastavení a máš to vyřešený. A hlavně máš tu možnost. Na pracovních Windows 10 mi nejde / špatně funguje plno věcí, ale nemám možnost s tím cokoliv udělat, na linuxu alespoň můžu tu komponentu nahradit za jinou, nebo nahlásit problém vývojářům. Pokud to neřeším, tak už je to můj problém a nemám na co nadávat.
U Windows 10 žádnou takovou možnost nemám, systémovou část nenahradím, neupravím a na dotaz "Jak nahlásit chybu ve Windows" jsem nic kloudnýho nenašel (očekával bych, že bude mít microsoft nějakej jednoduchej formulář / průvodce a ne že budu prohledávat desítky stránek a stejně nic nenajdu), mimo dialogu když něco spadne.
U Windows 10 žádnou takovou možnost nemám, systémovou část nenahradím, neupravím a na dotaz "Jak nahlásit chybu ve Windows" jsem nic kloudnýho nenašel (očekával bych, že bude mít microsoft nějakej jednoduchej formulář / průvodce a ne že budu prohledávat desítky stránek a stejně nic nenajdu), mimo dialogu když něco spadne.