14.12.2015, 00:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.12.2015, 01:00 uživatelem Morče. Edited 1 time in total.)
Také se vám stalo, že vám přišlo update, přibyl nový minigame, u hry se změnilo logo hry na rarity se santovskou čapkou (jenže na google play byla pořád fluttershy), konečně fungoval cloud jako u ostatních gameloft her a po dnu vám hra nechtěla načíst? Zkoušel jsem jakkoliv reinstall, ale výsledek stejný, v polovině načítání se to sekne a hra se zavře.
Pomůžete prosím? Měl jsem tam kolem 60 lv.
EDIT: Co je tak zajímavé, tak nová verze měla už jinou načítací obrazovku a po reinstallu mám vše po staru (logo, načítací obrazovka). Také v pátek, kdy přišlo mi na mobil update, tak spolužákovi tablet update nenabízel.
Můj mobil kdyžtak je Sony Xperia M4 Aqua.
Pomůžete prosím? Měl jsem tam kolem 60 lv.
EDIT: Co je tak zajímavé, tak nová verze měla už jinou načítací obrazovku a po reinstallu mám vše po staru (logo, načítací obrazovka). Také v pátek, kdy přišlo mi na mobil update, tak spolužákovi tablet update nenabízel.
Můj mobil kdyžtak je Sony Xperia M4 Aqua.
Steam Twitter DeviantArt (no MLP)
Discord (nettysfall)
Navštěvuji srazy převážně v Brně, ale když se mi chce, zajedu i jinam. Rád cestuji.
Discord (nettysfall)
Navštěvuji srazy převážně v Brně, ale když se mi chce, zajedu i jinam. Rád cestuji.