14.12.2015, 18:50
To jsem o sobě udělala ale pěkný obrázek - opravdu by mě totiž ani nenapadlo ti na kritiku říct, že si máš chubby poníka nakreslit sám, protože rozumná kritika se i rozumně přijímá. (Navíc mi tento počin nijak zvlášť práce nedal a nakreslila jsem to jen sama sobě pro radost, takže ani nepotřebuji, aby ses do mě vciťoval, čehož jsem se snažila dosáhnout, když jsem tuto "radu" použila minule. ) Buuut - HELL YEAH, JOIN ME AND LET'S MAKE CHUBBIES A THING!!!
Sice jsem valnou část svého života strávila s nadváhou (a stále ještě jsem v některých partiích při těle), holt si musím vskutku přiznat, že si moc nedovedu představit, jak by nějaké to kilíčko navíc fungovalo u poníka. Snažila jsem se to zakrýt elegantním cute minimalismem, ale prokouknul jsi mě. Až budu mít příště trošku volno na přednášce, pokusím se rozhodně polepšit a brát ohledy na klouby a kopýtka. A samozřejmě velké zadečky pro všechny!
Sice jsem valnou část svého života strávila s nadváhou (a stále ještě jsem v některých partiích při těle), holt si musím vskutku přiznat, že si moc nedovedu představit, jak by nějaké to kilíčko navíc fungovalo u poníka. Snažila jsem se to zakrýt elegantním cute minimalismem, ale prokouknul jsi mě. Až budu mít příště trošku volno na přednášce, pokusím se rozhodně polepšit a brát ohledy na klouby a kopýtka. A samozřejmě velké zadečky pro všechny!