22.12.2015, 21:46
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.12.2015, 21:48 uživatelem Black Noodles. Edited 1 time in total.)
Nemyslím si že trpí. Prodeje naznačují, že to je jeden z nejůspěšnějších filmů. A spousta fanoušků si film užila. Spousta oslavných ód je všude na netu. Teda kromě jedné redaktorky idnesu. Já taky byl ze začátku ohromen.
A vůbec se nedivím, proč se všem líbí, je to hodně dobré v mnoha ohledech. Jsem ale zvědav, jak se na to lidi budou dívat s odstupem času. A jakmile vyjde další Epizoda, může se ještě jecco změnit v chápání zápletky tohoto filmu.
Ještě se ale na to musím podívat min jednou. A tentokráte ve 2D. Ve 3D se mám tendenci ztrácet. Nejsem na to zvyklý.
A vůbec se nedivím, proč se všem líbí, je to hodně dobré v mnoha ohledech. Jsem ale zvědav, jak se na to lidi budou dívat s odstupem času. A jakmile vyjde další Epizoda, může se ještě jecco změnit v chápání zápletky tohoto filmu.
Ještě se ale na to musím podívat min jednou. A tentokráte ve 2D. Ve 3D se mám tendenci ztrácet. Nejsem na to zvyklý.
Yorozuya / Odd jobs / Práce všeho druhu ... and sugar addict.