23.12.2015, 00:15
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.12.2015, 00:16 uživatelem Lokrath. Edited 1 time in total.
Důvod úpravy: Špatný spoiler
)
Naprosto souhlasím se vším, co tu bylo řečeno. Byla jsem na tom v kině a mohu soudit. Některé (dost) pasáže mi přišly až velmi absurdní (viz finální souboj se světelnými meči). Toto teda opravdu pohnojili. To by přece napadlo i malé dítě, že naprostý nováček dostane od trénovaného padouch na pr... Vy víte co. A navíc výběr obsazení Kylo Rena... Vypadá jak klaďaj, než jak záporák. Když jsem ho viděla, myslela jsem, že začnu brečet. Čekala jsem nějakého fešáka, něco jak byl Anakin v epizodě III, ale.... Blah . [spoiler: A jak tam stáli s Hanem, už jsem si v duchu říkala: teď jestli ho nezabije, tak se zvednu a jdu. Naštěstí ho zabil. :]
Citace:Dex: Bylo to příliš rychlé. 2:15 není dost času na všechny ty věci co se tam děly. Hobit byl tříhodinovka a děla se tam toho tak polovina co tady.Mno, Hobbita bylo celkem něco přes 9 hodin, když se vezmou všechny filmy a to mi přijde taky nelogický (kniha má něco kolem 200 stránek, záleží na vydání). Oproti SW, který má mnohonásobně více zpracovatelného materiálu. Alespoň se tam furt něco děje, děj je dynamický - jsou to dvě hodiny patnáct koncentrované zábavy, nebo spíš dvě hodiny patnáct koncentrované vykrádačky?
We all are children of the night...