23.12.2015, 03:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.12.2015, 04:04 uživatelem Morče. Edited 2 times in total.)
(22.12.2015, 23:52)Mystery Fox Napsal(a): Ahoj. Hraje tuhle hru někdo na PC přes program Bluestack ? Jen by mě zajímalo, jestli se to z té aplikace dá přetáhnout do mobilu, nebo přenést mezi dvěma PC (jelikož si budu kupovat nový) nebo si hru poté znovu stáhnout a nějak se přihlásit na svůj účet hry a pokračovat. Nerad bych to hrál celé znovaJo mělo by to jít přenést, pokud si dáš sdílet save s druhým zařízením přes vygenerovaný kód, který zadáš do druhého zařízení. Doufám, že jsem ti pomohl.![]()

Bluestacks využívám, protože ho mám rootlý a díky této novince si můžu na něm namnožit přes hack gemy na svůj save z mobilu a přes cloud se mi uloží a můžu si je užít na mobilu a nemusím to stahovat do telefonu a ještě se s tím štvát.

Steam Bluesky Twitter DeviantArt
Discord (nettysfall)
Navštěvuji srazy převážně v Brně, ale když se mi chce, zajedu i jinam. Rád cestuji.
Discord (nettysfall)
Navštěvuji srazy převážně v Brně, ale když se mi chce, zajedu i jinam. Rád cestuji.