10.01.2016, 17:28
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.01.2016, 17:30 uživatelem Eryane. Edited 1 time in total.)
Sakra, když má někdo waifu tak by to neměl přehánět a cpát ostatním Pokud teda platonicky miluju nějakého poníka tak to netahám do běžného života protože to ze mně akorát udělá totálního autistickýho faggota v očích normálních lidí. Bohužel i těch..em, méně normálních, pokud to opravdu přeženeš
S tou motorkou to není špatný nápad, každopádně vzhledem k tvému věku blesku by asi byla lepší tak Peggasis, třeba se domluvíte a můžeš jí říkat Twi
PS: co jsem to proboha provedl7
EDIT: Blackie - Všichni ne, ale můžu říct že spousta bronies (a nebo moc lezu na "forčen)
TheSecret - Jako, ne že by jsi neměl pravdu, ale nemusíš hned dělat meems a být hnusný
S tou motorkou to není špatný nápad, každopádně vzhledem k tvému věku blesku by asi byla lepší tak Peggasis, třeba se domluvíte a můžeš jí říkat Twi
PS: co jsem to proboha provedl7
EDIT: Blackie - Všichni ne, ale můžu říct že spousta bronies (a nebo moc lezu na "forčen)
TheSecret - Jako, ne že by jsi neměl pravdu, ale nemusíš hned dělat meems a být hnusný
Just a random pony with muffins!