21.01.2016, 19:32
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.01.2016, 19:47 uživatelem Mr.Desolator. Edited 1 time in total.)
Tak to každopádně. Na ježdění po EU je dlouhý americký sleeper ve spojení s tím jejich tractor trailerem dost nevhodná záležitost. Vím z praxe, že i s klasickou soupravou je to sem tam fakt opruz a každý metr navíc je sakra znát. Pár roků zpět jsem občas vozil železné ignoty, které vyčuhovaly zezadu z návěsu o 1,5-2 metry a nenáviděl jsem to.
Tohle je sice obrázek ze hry, ale pro ilustraci toho rozdílu stačí:
Pár US trucků tady jezdí, ale většinou tahají kratší návěsy pro přepravu kontejnerů.
Kdysi jsem jako kluk měl možnost sednout si do staršího Peterbiltu. Bylo to na nějaké větší akci, kde onen tahač sloužil hlavně jako reklamní poutač. Měl jsem cca 11 roků a doteď si pamatuju ten fantastický výhled přes kapotu vpředu a ten neskutečný obývák vzadu. Byl jsem z toho hotovej ještě nějakou dobu a ta vzpomínka mi v hlavě zůstala doteď.
Tohle je sice obrázek ze hry, ale pro ilustraci toho rozdílu stačí:
Pár US trucků tady jezdí, ale většinou tahají kratší návěsy pro přepravu kontejnerů.
Kdysi jsem jako kluk měl možnost sednout si do staršího Peterbiltu. Bylo to na nějaké větší akci, kde onen tahač sloužil hlavně jako reklamní poutač. Měl jsem cca 11 roků a doteď si pamatuju ten fantastický výhled přes kapotu vpředu a ten neskutečný obývák vzadu. Byl jsem z toho hotovej ještě nějakou dobu a ta vzpomínka mi v hlavě zůstala doteď.
Get rich or die trying.