13.02.2016, 01:45
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.02.2016, 01:45 uživatelem Mikado.H. Edited 1 time in total.)
One Punch Mana jsem celého odkoukal o Silvestru a rozhodně je to anime podle mého vkusu, přestože nemusí být pro každého.
Jak psal Discordian, je to skvělá recese, což v anime absolutně zbožňuji a postupně koukám na všechny anime parodující sama sebe, nebo žánr jako takový. (Gintamu mám ještě před sebou, děsí mne počet dílů, navíc si utahuje z konkrétních anime a zas takový přehled, abych všemu rozuměl, nemám)
Takže rozhodně doporučuji: 10 z 10 Saitamů by denně dělali 3 roky 100 kliků, 100 dřepů, 10 sklapovaček a běhali 10km
Jak psal Discordian, je to skvělá recese, což v anime absolutně zbožňuji a postupně koukám na všechny anime parodující sama sebe, nebo žánr jako takový. (Gintamu mám ještě před sebou, děsí mne počet dílů, navíc si utahuje z konkrétních anime a zas takový přehled, abych všemu rozuměl, nemám)
Takže rozhodně doporučuji: 10 z 10 Saitamů by denně dělali 3 roky 100 kliků, 100 dřepů, 10 sklapovaček a běhali 10km
"Songs are like hugs that mouths give to ears."
"Karaoke isn't about sounding good. It's about sounding terrible together."
-Mabel Pines
For cuteness overload go this way.
"Karaoke isn't about sounding good. It's about sounding terrible together."
-Mabel Pines
For cuteness overload go this way.