14.02.2016, 20:01
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.02.2016, 20:03 uživatelem BatygameCZ. Edited 1 time in total.)
Už jsem dlouho nezhodnotil žádné anime. A teď finišovala 3. sezóna RWBY, tak proč toho nevyužít?
+dabing
+humor
+opět špičkové souboje
+zajímavé charaktery
+opět stylový soundtrack- který ovšem nemusí sednout každému
+konečně se perfektně naučily dokonalou práci s kamerou a hudbou- kvalitu to vyhodilo 0 110% nahoru
+poslední cca 3 epizody je to nejlepší, co můžete podle mě v RWBY vůbec vidět. Autoři vsadili na emoce a napodobování Her o Trůny
Jako fakt: [spoiler: Yang přijde o ruku a následně je víceméně v depresi, Blake uteče, Wisse se vrátí domů s otcem, Pyrrha zemře, Ozpin je zřejmě mrtvý a Penny skončí na kusy. Wow ]
-RWBY nikdy nemělo moc dobré intro, ale tohle bylo suverénně nejhorší. Škoda.
-Od samotného konce jsem možná čekal něco víc
-Další cca 2 roky čekání
Finální verdikt: 9.5/10
Jednoznačně nejlepší sezóna RWBY celkově. Pokud někdo budu dělat můj Top 10, ta se určitě najde místo
+dabing
+humor
+opět špičkové souboje
+zajímavé charaktery
+opět stylový soundtrack- který ovšem nemusí sednout každému
+konečně se perfektně naučily dokonalou práci s kamerou a hudbou- kvalitu to vyhodilo 0 110% nahoru
+poslední cca 3 epizody je to nejlepší, co můžete podle mě v RWBY vůbec vidět. Autoři vsadili na emoce a napodobování Her o Trůny
Jako fakt: [spoiler: Yang přijde o ruku a následně je víceméně v depresi, Blake uteče, Wisse se vrátí domů s otcem, Pyrrha zemře, Ozpin je zřejmě mrtvý a Penny skončí na kusy. Wow ]
-RWBY nikdy nemělo moc dobré intro, ale tohle bylo suverénně nejhorší. Škoda.
-Od samotného konce jsem možná čekal něco víc
-Další cca 2 roky čekání
Finální verdikt: 9.5/10
Jednoznačně nejlepší sezóna RWBY celkově. Pokud někdo budu dělat můj Top 10, ta se určitě najde místo