13.03.2016, 20:58
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.03.2016, 21:00 uživatelem CrystalShine. Edited 1 time in total.)
No… A abych to rozsekla na patřičném místě, protože se zjevila jistá nedorozumění ohledně té fotky: Ne, nejedná se o žádnou recesi. Už necelý měsíc jsem na HRT (hormonální terapii) a máloco ve svém životě jsem myslela tak vážně jako tuto změnu. Brzy po tom co vyřeším všechny nutné náležitosti podstoupím kompletní proměnu. Život je příliš krátký k tomu abych ho trávila nespokojena byť jen o měsíc déle. Včerejšek byl pro mě prvním dnem kdy jsem na veřejnosti vystoupila jako žena, zcela záměrně a brzy definitivně. Tímto se hrdě hlásím k MtF pegasisters
Děkuji May a Cwossie, které mi opravdu hodně pomohly dosáhnout kýženého cíle a coming-out na veřejnosti. Podle všeho byli bronies kteří mě znali jediní kdo opravdu prokoukli kdo se skrývá pod vhodně voleným oblečením (natolik, že jsem společně s Ayou Yay dostala od dvou kluků pozvánku na drink ^_^)
Pro ty co mě znají již delší dobu: Jedná se o dlouhodobou záležitost která se se mnou táhla celý život a byla s větším či menším úspěchem potlačována, bohužel i s dalšími věcmi. Člověk je uzavřen ve svém těle a chce křičet… Nakonec to dopadá špatně, potlačovat sama sebe není ta správná cesta. Brzy sem sepíšu více o svých myšlenkách a své cestě k sebepoznání Děkuji všem kteří mi pomáhají touto cestou jít.
Jestli máte nějaké otázky, ať už soukromé po PM, nebo veřejné, ráda odpovím ^_^
Děkuji May a Cwossie, které mi opravdu hodně pomohly dosáhnout kýženého cíle a coming-out na veřejnosti. Podle všeho byli bronies kteří mě znali jediní kdo opravdu prokoukli kdo se skrývá pod vhodně voleným oblečením (natolik, že jsem společně s Ayou Yay dostala od dvou kluků pozvánku na drink ^_^)
Pro ty co mě znají již delší dobu: Jedná se o dlouhodobou záležitost která se se mnou táhla celý život a byla s větším či menším úspěchem potlačována, bohužel i s dalšími věcmi. Člověk je uzavřen ve svém těle a chce křičet… Nakonec to dopadá špatně, potlačovat sama sebe není ta správná cesta. Brzy sem sepíšu více o svých myšlenkách a své cestě k sebepoznání Děkuji všem kteří mi pomáhají touto cestou jít.
Jestli máte nějaké otázky, ať už soukromé po PM, nebo veřejné, ráda odpovím ^_^