10.04.2016, 00:43 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.04.2016, 00:43 uživatelem Edwwi. Edited 1 time in total.)
Pro mě zatím nejlepší epizoda téhle sezóny. A to ne jen proto že je tu konečně song.
Už od začátku se mi nelíbily jejich CM, připadají mi oproti jiným CM moc malá, křiklavá (především na AppleBloom) a prapodivná.
Ale o tom epizoda nebyla. Je tu krásně vidět několik věcí: To, že máme nejlepšího kamaráda, neznamená, že s ním musíme dělat VŠE společně a být smutní, že někdo má rád to, a druhý to. Legrační, proto se se mnou přestala bavit moje bývalá nejlepší kamarádka, se kterou se znám dva roky...
Další věc, ten hřebeček, co seděl v koutě, je ukázka toho, jak se často lidé bojí ukázat to, na co mají talent, protože se bojí posměchu. Chce to překonat strach, a získáme i odměnu (CutieMark).
Konečně je tu první song nové sezóny! Sice není nejlepší, co jsem kdy slyšela, ale moc se mi líbil, i když hlas Apple Bloom moc nemusím, tenhle se povedl. Snad budou mít v budoucnosti i ostatní CMC svůj vlastní song.
♡I am just a pony.♡
♡I make mistakes from time to time,♡
♡but now I know the real me,♡
♡and put my heart out on the line.♡