10.04.2016, 18:00
No dieslům bych se asi taky radši vyhla, nevím sice, jak to tam přesně je, nicméně co jsem slyšela, tak tam celkem běžně odcházejí turba a podobný bordel, takže bych asi radši šla do benzínu, eventualně do něj pak šoupla LPG, pokud chceš jezdit levněji. Doporučuju http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=F...forum&f=40, občas se tam nějaké pěkné a nezhuntované objevují, ale je pravda, že E36 a E46 dost trpí na všelijaký "TESCO tuning".
Doba sice pokročila, ale zase si nemyslím, že by nějaký 2007/8 japonec střední třídy nebo nedej bože octavka byli o tolik napřed oproti 2004 E46tce.
Stahování oken na panelu mě taky štve, hlavně proto, že moje o pár let starší E39 to má klasicky ve dveřích, sakra držte se alespoň jednoho konceptu
Doba sice pokročila, ale zase si nemyslím, že by nějaký 2007/8 japonec střední třídy nebo nedej bože octavka byli o tolik napřed oproti 2004 E46tce.
Stahování oken na panelu mě taky štve, hlavně proto, že moje o pár let starší E39 to má klasicky ve dveřích, sakra držte se alespoň jednoho konceptu