12.04.2016, 08:14
Zootropolis či Zootopie, záleží na státě kde to promítali je dle mého názoru jedním z nejlepších animáků za poslední čtyři roky. Dokonce mě bavil víc než nové Star Wars či jiné filmy, na které jsem se těšil.
Byl jsem na tom dvakrát a musel jsem se hodně držet, abych nešel i potřetí
Celý koncept je přitom tak jednoduchý. Výsledek vypadá složitě ale není. Je to hodně jednoduchý příběh, který pobaví, překvapí a hlavně zahřeje u srdce.
Hopkavá (Hopps) je velice příjemná hrdinka, která se nevzdává a Nick je zase lišák se srdcem na pravém místě. Ač se ze začátku zdá tato dvojka velice neslučitelná, nakonec tvoří skvělí tým.
Lenochodi jsou super a připomněli mi, jak jsem se snažil vyřídit si občanku po její ztrátě. Paní za přepážkou tehdy měla úplně přesné tempo, ne-li pomalejší.
Doufám, že někdy udělají dvojku, ač je to nepravděpodobné.
Musím také pochválit, že český dabing tentokrát není špatný. Dokonce bych jej přiřadil k těm lepším. Některé narážky sice nejdou v češtině plně pochopit, ale i tak mu dává dobrý nádech.
Překvapilo mě, že Hopps v originále dabuje Sněhurka z once upon time. Vždycky když teď vidím jednu z nich, automaticky mi naskočí v hlavě i ta druhá xD
Byl jsem na tom dvakrát a musel jsem se hodně držet, abych nešel i potřetí
Celý koncept je přitom tak jednoduchý. Výsledek vypadá složitě ale není. Je to hodně jednoduchý příběh, který pobaví, překvapí a hlavně zahřeje u srdce.
Hopkavá (Hopps) je velice příjemná hrdinka, která se nevzdává a Nick je zase lišák se srdcem na pravém místě. Ač se ze začátku zdá tato dvojka velice neslučitelná, nakonec tvoří skvělí tým.
Lenochodi jsou super a připomněli mi, jak jsem se snažil vyřídit si občanku po její ztrátě. Paní za přepážkou tehdy měla úplně přesné tempo, ne-li pomalejší.
Doufám, že někdy udělají dvojku, ač je to nepravděpodobné.
Musím také pochválit, že český dabing tentokrát není špatný. Dokonce bych jej přiřadil k těm lepším. Některé narážky sice nejdou v češtině plně pochopit, ale i tak mu dává dobrý nádech.
Překvapilo mě, že Hopps v originále dabuje Sněhurka z once upon time. Vždycky když teď vidím jednu z nich, automaticky mi naskočí v hlavě i ta druhá xD
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!