13.04.2016, 13:48
Zkoušel jsem tu perspektivu. Určitě jí budu ještě cvičit, v nějaké podobě. Ale prozatím tam na mě "útočí" příliš mnoho otravných elementů, na které se musím soustředit současně, a to mě moc nebaví. Podobně jako Rainbow Dash č.3 si zkusím najít trochu jiný způsob, jak to do sebe dostat, aniž bych neměl pocit, že se učím na čtvrtletní písemnou práci.
Než na něco přijdu, budu zase chvilku pokračovat v mé oblíbené činnosti.
bla bla bla 1:
bla bla bla 2:
Ostatně, kreslit blbě je pořád lepší než vůbec
P.S.: Děkuji zpětně Mácamanovi za jeho žádost o obrázek. Takhle rychle se ještě žádný můj obrázek nešířil (během 2 dnů po uveřejnění jsem dostal asi 5 žádostí o zařazení do poníkovských skupin, a i na Derpibooru má docela slušné hodnocení (čestné pionýrské, já ho tam nedal); přitom taková blbost ). Ale že bych z toho byl nějak moudrý (kromě toho, že to prostě můj originál)... nemůžu se zbavit dojmu, že víc než o kvalitu jde lidem o shipping Źádná extra čísla, ale je to znát.
Než na něco přijdu, budu zase chvilku pokračovat v mé oblíbené činnosti.
bla bla bla 1:
bla bla bla 2:
Ostatně, kreslit blbě je pořád lepší než vůbec
P.S.: Děkuji zpětně Mácamanovi za jeho žádost o obrázek. Takhle rychle se ještě žádný můj obrázek nešířil (během 2 dnů po uveřejnění jsem dostal asi 5 žádostí o zařazení do poníkovských skupin, a i na Derpibooru má docela slušné hodnocení (čestné pionýrské, já ho tam nedal); přitom taková blbost ). Ale že bych z toho byl nějak moudrý (kromě toho, že to prostě můj originál)... nemůžu se zbavit dojmu, že víc než o kvalitu jde lidem o shipping Źádná extra čísla, ale je to znát.