22.04.2016, 13:08
Dámy a pánové, broníci a pegasestry!
Dnešek je významným dnem v mém životě, neboť jsem se po neuvěřitelných opatřeních dostala na dvě gymnázia: Arabská a Nad Alejí.
Pravděpodobně si vyberu humanitní na Arabské, ale pro vás to není důležité, důležité pro vás, mé čtenáře, je, že jsem oficiálně uzavřela dobrodružství Penny a její party, a přesouvám se kousek zpátky do MLP fandomu, k naší Mane 6. Vydávají se napříč světy, do jiných fandomů. Pokusila jsem se pokrýt nějaké alternativní MLP světy a tři mé oblíbené fandomy
A teď, když jsou za mnou přijímací zkoušky, budu se moci plně věnovat svému mega projektu se zkratkou JSTAZ. Co to znamená? To se dozvíte, vyčkejte času, přátelé
SecreterceS mává!!!!
P.S.: Tady je pár úryvečků z mojí práce.
Je to jen střípek z příběhu, ale snad jsem vás navnadila
Dnešek je významným dnem v mém životě, neboť jsem se po neuvěřitelných opatřeních dostala na dvě gymnázia: Arabská a Nad Alejí.
Pravděpodobně si vyberu humanitní na Arabské, ale pro vás to není důležité, důležité pro vás, mé čtenáře, je, že jsem oficiálně uzavřela dobrodružství Penny a její party, a přesouvám se kousek zpátky do MLP fandomu, k naší Mane 6. Vydávají se napříč světy, do jiných fandomů. Pokusila jsem se pokrýt nějaké alternativní MLP světy a tři mé oblíbené fandomy
A teď, když jsou za mnou přijímací zkoušky, budu se moci plně věnovat svému mega projektu se zkratkou JSTAZ. Co to znamená? To se dozvíte, vyčkejte času, přátelé
SecreterceS mává!!!!
P.S.: Tady je pár úryvečků z mojí práce.
Je to jen střípek z příběhu, ale snad jsem vás navnadila
Laughter is not the opposite of sadness.
Happiness is the opposite of sadness, all right?
Laughter is a reaction. It’s free to exist in both.
– Daniel Sloss
Snaží–li se ti zakrýt oči, pečlivě se rozhlédni a pamatuj si obraz světa.
Pokoušejí–li se ti zakrýt uši, pozorně naslouchej a nos v sobě píseň života.
Chtějí–li ti zakrýt ústa, prozrazuj svá tajemství, dokud ti stačí dech.
Happiness is the opposite of sadness, all right?
Laughter is a reaction. It’s free to exist in both.
– Daniel Sloss
Snaží–li se ti zakrýt oči, pečlivě se rozhlédni a pamatuj si obraz světa.
Pokoušejí–li se ti zakrýt uši, pozorně naslouchej a nos v sobě píseň života.
Chtějí–li ti zakrýt ústa, prozrazuj svá tajemství, dokud ti stačí dech.