22.04.2016, 17:42
Já a mamka jsme se k tomu dostaly jak slepé k houslím, pravě když se mamka seznámila s otčímem. Ten už šermoval několik let.
Začínali jsme u gotiky, pak chvilku renesanci a nakonec baroko a rokoko. Tehdy jsme se po přestěhování seznámili s lidmi, co jezdili na Slavkov a přidali se k nim.
Kromě klasických bitev jsme dělali i různá vystoupení pro děti, živě obrazy v rámci muzejních prohlídek (Blansko, zámek Lysice) a vystoupení na Novém hradě u Adamova (tam je mimochodem focena druhá fotka).
S napoleony jsem pak měla možnost vyjet i do zahraničí (Rakousko, Německo, Itálie).
Poměrně dobře zachazím s lukem nebo kuší, šermovat jsem se učila kordem.
Začínali jsme u gotiky, pak chvilku renesanci a nakonec baroko a rokoko. Tehdy jsme se po přestěhování seznámili s lidmi, co jezdili na Slavkov a přidali se k nim.
Kromě klasických bitev jsme dělali i různá vystoupení pro děti, živě obrazy v rámci muzejních prohlídek (Blansko, zámek Lysice) a vystoupení na Novém hradě u Adamova (tam je mimochodem focena druhá fotka).
S napoleony jsem pak měla možnost vyjet i do zahraničí (Rakousko, Německo, Itálie).
Poměrně dobře zachazím s lukem nebo kuší, šermovat jsem se učila kordem.
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
It's no problem for me, but it's a problem for you.