30.04.2016, 13:03
Ferraripony: Také jsem zjistila Člověk je dost vystresovaný z nadcházejícího mučení a ty divné pohledy spolučekatelů, že jsem nevytáhla mobil či jinou techniku, ale sešit a ještě do něj něco i píšu...No nebyla to příliš uvolňující tvůrčí atmosféra, takže NIKDY VÍCE !
Summer: V myšlenkách si pohrávám s verzí, že se pro pomoc s "pony problémem" někdo možná vydá i do Equestrie, protože mě i docela láká představa zkusit si "pohrát" se známými postavami MLP a otestovat, jak dobře je mám nastudované (jejich vyjadřování, reakce, smýšlení,...). Takže by to bylo tvému příběhu docela příbuzné Ale to je píseň budoucnosti a nápady se mi mění několikrát denně a v každém se příběh odehrává jinak a hlavně jinde. Ještě uvidím, na čem mi myšlenky uvíznou
Summer: V myšlenkách si pohrávám s verzí, že se pro pomoc s "pony problémem" někdo možná vydá i do Equestrie, protože mě i docela láká představa zkusit si "pohrát" se známými postavami MLP a otestovat, jak dobře je mám nastudované (jejich vyjadřování, reakce, smýšlení,...). Takže by to bylo tvému příběhu docela příbuzné Ale to je píseň budoucnosti a nápady se mi mění několikrát denně a v každém se příběh odehrává jinak a hlavně jinde. Ještě uvidím, na čem mi myšlenky uvíznou
- Nevytvářej si domněnky - Nezraňuj slovem - Buď sám sebou - Uč se milovat život i sebe sama -
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna