15.06.2016, 21:51
Nejde o to, že by mi vadilo že to rozjedeš, ale o princip, že je slušné napsat vlastníkovy tématu, že budeš na něj navazovat. Jsem rád, že někdo povede drabbly dál, protože to ukazuje, že se o ně zase probudil zájem. Nebráním ti v tom pokračovat v tomto vlákně. Jen jsem chtěl poukázat na slušnost, kterou bychom jako autoři měli mezi sebou mít. O nic více se nejedná. Také bych ti napsal, kdybych chtěl pokračovat v nějakém tvém vlákně soukromou poštou a požádal tě o pomyslné "požehnání". Pokud bych to požehnání nedostal, založil bych nové téma a s následky se vypořádal později.
Já bych ti to "požehnání" dal, stačilo se zeptat dříve, než jsi to sem hodil. Vážím si tě jako autora i člověka a tohle je pro mě projev jisté neúcty.
Doufám, že jsem to podal dost jasně a pochopitelně. To je to co jsem chtěl říct.
Já bych ti to "požehnání" dal, stačilo se zeptat dříve, než jsi to sem hodil. Vážím si tě jako autora i člověka a tohle je pro mě projev jisté neúcty.
Doufám, že jsem to podal dost jasně a pochopitelně. To je to co jsem chtěl říct.
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!