18.06.2016, 12:14
(17.06.2016, 15:03)Radmen Napsal(a): Třeba plánuje hrát counter strike na low, to je v módě, ne?
Už nějakých 15 let jo náhodou je to zábava - aspoň to bylo hratelný, zábavný a mohl to hrát každý na skoro jakékoliv šunce *hispster detected*
By mě spíš zajímalo, jestli má dneska vůbec smysl takovéhle hyper/mega/ultra vytuněný cool sestavy dávat dohromady. Jak dlouho vám taková průběžně vydrží, než se pustíte do dalšího rebuildu?
Ptám se, protože kromě navýšení RAM, výměny systémového disku za SSD variantu a pořízení druhého monitoru (kvůli práci) jsem na svém PC za posledních 6 let žádné úpravy nedělal a zatím mi i na hry dostačoval. Teď jen uvažuju o výměně grafiky kvůli XCOM2.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive