18.06.2016, 21:25
(18.06.2016, 19:49)Terodeness Napsal(a): Hhahaha, perma ban za projevování názorů? Tvl, tak to jsi musel nadávat tak, že by i dlaždič zbledl...
Jinak nwm mě WT přijde nudnější než WoT. (A to WoT je totální p******a) Prostě mě to přijde takové nemastné, neslané... Buď kempíš a střílíš všechny smolaře to ti vjedou před zaměřovák a nebo jdeš na blízko, jen aby tě sejmul tank z místa, kde před 5ti sekundami nikdo nebyl. A hlavně mě tam chybí ten pocit, že jsi něco udělal dobře.
Ani nie tak nadávať ako hovoriť "pravdu do ksichtu" priamo na adresu WG, namyslených hráčov, moderátorov a adminov. Nevedeli proste prekusnúť, že som ich viac hanil ako chválil, pretože oni negatívnu kritiku nedokázali nijako zniesť. Proste chceli mať z hráčov poslušné ovce, ktoré ich budú vychvaľovať a velebiť na každom kroku a každý s negatívnym názorom bol automaticky rebel a vzbúrenec... A ja som bol presne ten typ hráča. Celý čas som ich oprávenene hejtoval, pretože si to zaslúžili a aj preto, lebo som už nedokázal ustáť tú ich neustálu šikanu... A tak som skončil síce zabanovaný, ale zato slobodný, pretože už ma na druhej strane už nemuselo trápiť, že ma niekto bude otravovať a šikanovať... Tak som definitívne prešiel k WT, kde sú hráči priateľskejší a ústretovejší ako tá banda zmanipulovaných zapredaných WG-oviec...
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra