20.06.2016, 13:15
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.06.2016, 13:15 uživatelem Jamis. Edited 1 time in total.)
Aktualizace došlých plateb!
Bohužel to vypadá, že v době konání FF trička ještě nebudou vyrobená (viz. můj předchozí post) - tak ti, co tričko mají vám, alespoň ukážou, jak v reálu vypadají na různě tvarovaných bronies
(15.06.2016, 22:02)Tadys80 Napsal(a): Tak peníze jsou odeslané doufám že přistanou dobře. Rád bych si je také převzal na FF.
(16.06.2016, 12:36)EuropeLanguage Napsal(a): Zaplaceno , tričko si vyzvednu na FF
(17.06.2016, 22:57)Hankha Napsal(a): Peníze jsem poslala, trička si vyzvednu kdykoli v Praze (pokud by byla do FF tak tam). Děkuji
Bohužel to vypadá, že v době konání FF trička ještě nebudou vyrobená (viz. můj předchozí post) - tak ti, co tričko mají vám, alespoň ukážou, jak v reálu vypadají na různě tvarovaných bronies
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive