20.06.2016, 14:09
Kupování gemů za peníze je Pay-To-Win nebo Pay-to-Fancy (když si pořídíš třeba věc, která ti ve hře žádnou výhodu oproti neplatícím nedá). Tvoje tvrzení by se dalo použít se chvíli, kdyby šlo převážně o soutěžení s ostatními hráči, k čemuž v téhle hře (vyjma social eventů, které dávají jen věci navíc) nedochází - svůj svět si buduješ sólo.
Pokud se někomu nelíbí označení podvodník, tak ať nepodvádí
simple as it is. Je spousta lidí, kteří používají cheaty v singleplayeru podobně, jako se jinde používají mody (třeba proto, že hra modovatelná není) - protože tak hru hrát chtějí. Klíďo, proč ne. Ovšem nikdo z takových pak nebrečí na Internetu, že hra je zbytečně těžká a proto musí cheaty používat, protože bez nich se to hrát nedá - takoví jsou ostatním hráčům tak akorát pro smích.
Osobně jsem kdysi dávno koupil v akci 200 gemů jednak proto, že jsem chtěl Celestii, která byla v akci za 180 gemů a jednak proto, že jsem chtěl přispět vývojářům za hru, která mě baví. Všechny ostatní poníky, co jsem kdy chtěl (třeba Coco Pommel), jsem si koupil za gemy získané z klasické hry.
Pokud se někomu nelíbí označení podvodník, tak ať nepodvádí

Osobně jsem kdysi dávno koupil v akci 200 gemů jednak proto, že jsem chtěl Celestii, která byla v akci za 180 gemů a jednak proto, že jsem chtěl přispět vývojářům za hru, která mě baví. Všechny ostatní poníky, co jsem kdy chtěl (třeba Coco Pommel), jsem si koupil za gemy získané z klasické hry.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive