20.06.2016, 14:32
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.06.2016, 14:34 uživatelem Mantis. Edited 1 time in total.)
Zatím všechny Free to play hry co jsem hrál měly možnost za peníze koupit nejké výhody, aď už speciální ingame měnu nebo předměty, z čehož vyplývá že zas tak free nejsou a tudíž jsem to nerozlišil, za což se teda omlouvám.
Navíc já tu nebrečím že je hra těžká, já cheat používám protože se mi prostě nechce čekat, než se gemy nastřádají normálně. A jestliže, jak tvrdíš , si svůj svět buduji sólo, tak to je singleplayer a cheat je tedy jen určitá forma módu do jinak nemódovatelné hry a která by byla z mého pohledu docela nuda. No a z toho nám vyplývá, že podvodník vlastně nejsem
Jinak bych tuhle debatu asi skončil, páč se stejně asi neshodnem
Odesláno z Magického pidičtverečku E5823
Navíc já tu nebrečím že je hra těžká, já cheat používám protože se mi prostě nechce čekat, než se gemy nastřádají normálně. A jestliže, jak tvrdíš , si svůj svět buduji sólo, tak to je singleplayer a cheat je tedy jen určitá forma módu do jinak nemódovatelné hry a která by byla z mého pohledu docela nuda. No a z toho nám vyplývá, že podvodník vlastně nejsem
Jinak bych tuhle debatu asi skončil, páč se stejně asi neshodnem
Odesláno z Magického pidičtverečku E5823
For the glory of the Changeling Swarm!