23.06.2016, 13:01
S představou nezacházím moc do detailů - ono to není potřeba. Princip "chci všechno a hned" nemusí být aplikován vždy v plné míře - prostě obejdeš herní mechaniku, když se ti chce a kdy se ti to hodí - jak jsem říkal, je mi to jedno. Zajímaly mě důvody, proč to lidé dělají a jaký postoj k tomu mají. Dají se z toho extrapolovat další užitečné informace. Tak díky za info
Ad bity: je velmi snadné je získat. Při takovém přísunu gemů máte určitě mnohem více poníků i obchodů, než mám já a moje produkce - když všechny obchody vyberu jednou denně - je 61763 bitů. Všechno, co se za bity koupit dá (včetně odkrytí míst) je v pozdější fázi hry snadné koupit. Aktuálně mám vic než 10 000 000 bitů a nevím, co s nima. Tak proč utrácet gemy za rozšiřování teritoria?
Ad bity: je velmi snadné je získat. Při takovém přísunu gemů máte určitě mnohem více poníků i obchodů, než mám já a moje produkce - když všechny obchody vyberu jednou denně - je 61763 bitů. Všechno, co se za bity koupit dá (včetně odkrytí míst) je v pozdější fázi hry snadné koupit. Aktuálně mám vic než 10 000 000 bitů a nevím, co s nima. Tak proč utrácet gemy za rozšiřování teritoria?
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive