26.06.2016, 11:31
Do Ponygrothu přidána 5. část. Konečně jsem se donutila k nějakému dějovému posunu (ne, kapitola o stoupání po druhých schodech se konat nebude ) a na dohled je i bojová scéna, což jsem zatím nikdy dříve nepopisovala, takže z toho mám lehké obavy Ale je třeba se učit a zkoušet nové
Mimochodem, poraďte mi prosím někdo, jak zařídit, aby se mi v Osnově vlevo zobrazovaly všechny kapitoly. Já prohledávala všechno možné a žádné Nastavení pro Osnovu jsem nenašla. A taky by mě moc zajímalo, jak to děláte, že vaše odkazy na povídky se zobrazují pod svými názvy a ne pod kódem stránky - já na školách informatiku ještě moc nezažila, takže tyto věci jsou pro mě velká neznámá.
Mimochodem, poraďte mi prosím někdo, jak zařídit, aby se mi v Osnově vlevo zobrazovaly všechny kapitoly. Já prohledávala všechno možné a žádné Nastavení pro Osnovu jsem nenašla. A taky by mě moc zajímalo, jak to děláte, že vaše odkazy na povídky se zobrazují pod svými názvy a ne pod kódem stránky - já na školách informatiku ještě moc nezažila, takže tyto věci jsou pro mě velká neznámá.
- Nevytvářej si domněnky - Nezraňuj slovem - Buď sám sebou - Uč se milovat život i sebe sama -
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna