03.07.2016, 19:28
Je za mnou bezdětný víkend ve znamení pečování o moji nemohoucí babičku, takže jsem tu a tam našla po delší době i chvilku na nějaké to počmrkáníčko Kromě toho, že se dočkal nedávný obrázek AJ a ležícího jednorožce dokonce barev (nemyslím si ale, že by to bylo tak úžasné, abych to sem sdílela - vybarvování starými pastelkami není až tak oslňující...), jsem se myšlenkami vrátila ke "schodové scéně" v mém příběhu Ponygroth a pokusila se zachytit sjížděcí pasáž
A ještě jedna srandička - rozveselovací dáreček pro babičku, která má zítra 82.narozeniny Obrázky na špejli se osvědčily, páč si je může zapíchat ke kytičkám do květináčů a jak se probudí, tak na ni jukají Na fotce je můj synátor, kterého prostě zbožňuje
A ještě jedna srandička - rozveselovací dáreček pro babičku, která má zítra 82.narozeniny Obrázky na špejli se osvědčily, páč si je může zapíchat ke kytičkám do květináčů a jak se probudí, tak na ni jukají Na fotce je můj synátor, kterého prostě zbožňuje
- Nevytvářej si domněnky - Nezraňuj slovem - Buď sám sebou - Uč se milovat život i sebe sama -
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna