08.07.2016, 03:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.07.2016, 03:13 uživatelem LightDesh. Edited 1 time in total.)
(04.05.2016, 21:30)Iluzon Napsal(a): Ne nebudeme. Viz pravidla fóra, pravidlo č. 1.
Sice starší příspěvek, ale nedá mi to spát.
Opravdu jsi tu zrovna prakticky "zakázal" další diskuzi na toto téma i když bylo SAMO součástí seriálu, na kterém je forum postaveno ?!
Mám zkrátka problém s pravidly, které umožňují jedinci svévolně rozhodovat o věcech, které dané osobě nejsou třebas zrovna po chuti. Upřímně řečeno, zde na foru je celkem kvanty materiálu se kterým vnitřně nesouhlasím, ale proto se do ničeho takového nezapojuji a nechávám ostatní uživatele vesele si řešit, co jen chtějí. Samozřejmě sou tu určité hranice, které by neměli být překročeny, ale zrovna u tohoto případu jsem nic závažného nezpozoroval, oná diskuze by naopak mohla být celkem zajímavá.
EDIT: Zakázání diskuze na určité téma, které není čistě v rozporu s mravy či zákony, by měli projít souhlasem vícero lidí řídících forum a upřímně.. Těch pár příspěvků, které by tu na toto padlo, šlo zcela jistě projít se zavřenýma očima.
„Nemyslíš si to taky, Iluzone ?“