11.07.2016, 13:14
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.07.2016, 13:14 uživatelem Intrix. Edited 1 time in total.)
(11.07.2016, 13:00)Discordian Napsal(a): Popojedem. Docela tam haprovala detekce polohy. Na to, že jsem nedávno tou mobilovou GPSkou navigoval stopadesátikilometrový výlet a nikdy nebyl problém, to v těch pokémonech co chvíli ustřelovalo až o dvě stě metrů i když, když byl člověk rychlej tak stihl vyžrat okolní pokéstopy a pochytat divoké housenky bez nutnosti chodit k nim.
S tím jsem venku nikdy problém neměl, ani v hustý zástavbě, akorát v budovách.
(11.07.2016, 13:00)Discordian Napsal(a): Taky baterky to kvůli požadavkům na data, GPS a zapnutý displej žralo neskutečně.
Spotřebu to má hodně podobnou ingressu. Holt GPS, displej a data jsou náročný.
Za spotřebu dat můžou hlavně mapy, U online navigace bys s tím byl uplně nastejno.
(11.07.2016, 13:00)Discordian Napsal(a): Docela se mi líbí ten koncept pokéstopek, jako místních pamětihodností. S trochou dobré vůle se aspoň lidi dozví o zajímavostech ve svém okolí, i když bylo vidět, že některé popisky k nim dělal retard.
Stopky a gym jsou přebraný z Ingressu, kde může kdokoliv přidat cokoliv, pokud to je alespoň trochu něčím zajímavý.