13.07.2016, 11:16
Už jsme zpátky z FFka, takže...
Aktualizace došlých plateb!
Jednu neidentifikovanou platbu tu máme - můžeš mi prosím do SZ poslat screenshot z Internetbankingu s detailem platby? Ať máme jistotu, že je to od tebe. Ohledně vyzvednutí, beru na vědomí
Máš - připsáno na seznam
Platba dneska přišla - zapsáno na seznam
Aktualizace došlých plateb!
(10.07.2016, 18:14)Blossom Napsal(a): Zaplaceno, jenom do zprávy pro příjemce mi už nešel napsat nick. Vyzvednout by mi ho měl a10.
Jednu neidentifikovanou platbu tu máme - můžeš mi prosím do SZ poslat screenshot z Internetbankingu s detailem platby? Ať máme jistotu, že je to od tebe. Ohledně vyzvednutí, beru na vědomí

(12.07.2016, 15:43)Mácaman Napsal(a): tak bych to mel mit zaplacene
Máš - připsáno na seznam

(12.07.2016, 18:05)jensy007 Napsal(a): platba právě odeslána, do pátku by tričko mělo být zaplaceno
Platba dneska přišla - zapsáno na seznam

Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive