20.07.2016, 13:33
Jop, něco na tom horoskopování bude, já tomu věřím taky Nevěřím samozřejmě ale každému, kdo hlásá, že horoskopům rozumí (jsem skeptik, podle horoskopu i podle praxe ). Není proto dobré se sžívat s každou předpovědí, které na netu "speciálně pro vás" někdo vytvoří. Je mnoho šejdířů a omylystů, ale to neznamená, že se mezi nimi neskrývají i takoví, kteří opravdu chápou věci, které jsou pro nás nevysvětlitelné
Třeba já s manžílkem jsme oba Štíři. Každý jsme rození v jiném roce a jiném dni (ale blízko sebe, já 10.11. a on 14.11.), ale v mnohých rysech osobnosti a názorech jsme téměř kopie
Quint: Ohledně steampunku se vůbec nechytám, takže můžu pouze hádat podle symbolických zobrazení, že to bude buď Vodnář (mnohdy není poznat, jestli ze džbánu vylévá vodu nebo páru), Váhy (technický instrument) nebo třeba Lev (ohnivý, a to jeho háro! Ehm..o účesu asi steampunk nebude, co? ). Prostě nemám páru!
Třeba já s manžílkem jsme oba Štíři. Každý jsme rození v jiném roce a jiném dni (ale blízko sebe, já 10.11. a on 14.11.), ale v mnohých rysech osobnosti a názorech jsme téměř kopie
Quint: Ohledně steampunku se vůbec nechytám, takže můžu pouze hádat podle symbolických zobrazení, že to bude buď Vodnář (mnohdy není poznat, jestli ze džbánu vylévá vodu nebo páru), Váhy (technický instrument) nebo třeba Lev (ohnivý, a to jeho háro! Ehm..o účesu asi steampunk nebude, co? ). Prostě nemám páru!
- Nevytvářej si domněnky - Nezraňuj slovem - Buď sám sebou - Uč se milovat život i sebe sama -
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna