25.07.2016, 18:17
No, těžko říct, jestli by kdy Maud s Pinkie přetekl pohár trpělivosti, ale tak to nikdo nemůže vědět Mě se podání obou zdálo trefné a celý ten příběh mi běžel před očima jako další díl skutečného seriálu MLP. Prostě mi to přijde věrohodné
Srdečné pozdravy z Ponyvillu jsem právě dočetla a krásně jsi rozvinul příběh tajné agentky zakomponovaný ve svatebním díle 5. série, jen co je pravda Jen zpočátku my hrozně vázly myšlenky při uvědomování si jaký Just Agent je jaký ([spoiler: Mimochodem Just D je dobrodružka DD?]) Nechám si tu povídku párkrát proběhnou hlavou, abych nasála atmošku a pokud nějakou inspiraci chytnu pod krkem, dám ti vědět Případně, pokud bys měl nějakou scénu ty sám rád ztvárněnou, stačí říct, pokusit se mohu
Srdečné pozdravy z Ponyvillu jsem právě dočetla a krásně jsi rozvinul příběh tajné agentky zakomponovaný ve svatebním díle 5. série, jen co je pravda Jen zpočátku my hrozně vázly myšlenky při uvědomování si jaký Just Agent je jaký ([spoiler: Mimochodem Just D je dobrodružka DD?]) Nechám si tu povídku párkrát proběhnou hlavou, abych nasála atmošku a pokud nějakou inspiraci chytnu pod krkem, dám ti vědět Případně, pokud bys měl nějakou scénu ty sám rád ztvárněnou, stačí říct, pokusit se mohu
- Nevytvářej si domněnky - Nezraňuj slovem - Buď sám sebou - Uč se milovat život i sebe sama -
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna