(09.08.2016, 10:23)Azuliana Napsal(a): Nebo by to mohlo být i tím, že pro některé ta epizoda nebyla tak zábavná, aby o ní něco vůbec psali? Ne, tím to určitě nebude
Navíc se většinou místo diskuze vede několik separovaných monologů.
To klidně může bejt
telepat nejsem. Vycházím jen z toho, co mi lidé řekli osobně. Dlouhodobě to koreluje.
Ona se diskuze taky vede dost špatně v prostředí "Tady je můj názor a přes to nejede vlak".
Citace:Je taky zajímavé, že tento příspěvek hodíš k epizodě, kterou nikdo moc nekritizuje, ale hodnotí spíš jako "meh", ale do vláken epizod, které jsou hodnoceny kladně nedáš ani tečku... (což je v tuto chvíli většina epizod S6). Není tam dost munice na odstřel, co?
Epizody které jsou hodnoceny kladně... takové vážně existují? Prolézání vláken s hodnocením jsem vzdal už vcelku dávno, protože se s většinou místního místního píšícího osazenstva na hodnocení epizody neshodnu. A jen občas, když mě epizoda zaujme víc než obvykle, tak k tomu něco napíšu (to kdyby čistě náhodou). U většiny z nich nemám potřebu svůj dojem sdílet, protože to v tomhle prostředí nemá smysl.
Munice na odstřel (chceš-li to tak nazývat) je vždycky dost, ale nemám tu potřebu střílet, i když je to hrozně populární tvrdit
stejně jako ostatní jsem vyjádřil svůj pohled na věc. Tady byla položena přímá otázka, tak jsem napsal svoji verzi, ostatně stejně jako ty.