30.08.2016, 12:17
Takoveto cviceni da cloveku vice nez se zda (neni to na prvni pohled hned videt), zvlast pokud je mu to i trochu nekonfortni a cvici treba to, co mu moc nejde (i kdyz to nemusi byt zrovna tvuj pripad tady). Kdyz pripocitam, ze clovek nemusi vymyslet co chce kreslit, ale uci se z neceho hotoveho, je to i jednodussi. Hlavne to pak trosicku zmirni namahani hlavy, kdyz uz se rozhodnes nakreslit neco vlastniho, ze?
Jinak Ti tleskam, ja na to v takovem rozsahu nikdy nebudu mit odvahu/motivaci. Podle me je tam jisty pokrok videt, ale "more on that later" (musim to podrobneji prozkoumat doma).
Jen tak dal, necht jsi motivaci nejen pro me ;)
OT:
Momentalne jsem v podobne fazi, obkresluji cvicim co se da a od koho se da. Ale nemyslim si, ze bych se mel cim chlubit zatim.
Asi ale zacnu zmensovat me trenovaci nakresy, casto se totiz pristihnu, jak se pitvam v detailech a v konecnem dusledku me to akorat zdrzuje, popripade prestane bavit. Kdyz uz se mi neco z toho zalibi, detaily muzu pridat vzdy. (zoom a digitalni tvorba ma v tomto vyhodu)
Jinak Ti tleskam, ja na to v takovem rozsahu nikdy nebudu mit odvahu/motivaci. Podle me je tam jisty pokrok videt, ale "more on that later" (musim to podrobneji prozkoumat doma).
Jen tak dal, necht jsi motivaci nejen pro me ;)
OT:
Citace:Nekreslíme pro technickou dokonalost, ani pro ocenění od ostatních, ale pro svou vlastní radost, potěšení, prostě pro krásu.No, ehm.. Nejsem si jisty jestli to nemam uplne obracene. :D
Momentalne jsem v podobne fazi, obkresluji cvicim co se da a od koho se da. Ale nemyslim si, ze bych se mel cim chlubit zatim.
Asi ale zacnu zmensovat me trenovaci nakresy, casto se totiz pristihnu, jak se pitvam v detailech a v konecnem dusledku me to akorat zdrzuje, popripade prestane bavit. Kdyz uz se mi neco z toho zalibi, detaily muzu pridat vzdy. (zoom a digitalni tvorba ma v tomto vyhodu)