01.09.2016, 08:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.09.2016, 09:20 uživatelem Xenomorf. Edited 1 time in total.)
Blue: Přidáno. Neboj se. Do kondice se dostaneš A ohledně komunikace. Používám se svými "spolubojovníkyi" teamspeak. Nemám ale svůj vlastní server a tak chodíme na jeden francouzskej
QjmasterCz: Já beru do týmu každýho. Navíc jsem zatím unranked, takže jsi na tom pořád lépe, než já
Každopádně na steamu založím skupinu a zahrajeme si tedy v pátek. Všechny vás do ní zvu Zkusím potom nějak upravit úvodní příspěvek pro lepší přehled.
EDIT: Skupina založena a pozval jsem vás. Nevím ale, jestli jsem pozval všechny, tak popřípadě prosím pozvané, aby tam přidali. Děkuji
QjmasterCz: Já beru do týmu každýho. Navíc jsem zatím unranked, takže jsi na tom pořád lépe, než já
Každopádně na steamu založím skupinu a zahrajeme si tedy v pátek. Všechny vás do ní zvu Zkusím potom nějak upravit úvodní příspěvek pro lepší přehled.
EDIT: Skupina založena a pozval jsem vás. Nevím ale, jestli jsem pozval všechny, tak popřípadě prosím pozvané, aby tam přidali. Děkuji
"Tak znáte to, srandou to začíná-- A Xenomorfem to končí." Olomoucký bronies sraz
Poezie, próza a dalšie blbiny ode mne a taky Wattpad
Poezie, próza a dalšie blbiny ode mne a taky Wattpad