12.09.2016, 15:43
(11.09.2016, 18:23)Jeryk Napsal(a): Jde to hrát v pohodě i bez cheatů, ale je fakt, že mě ta hra teď dost nutí do mikrotransakcí, poněvadž dost věcí ve storu je za gemy. A momentálně mám 4/5 úkolů, které mi stojí na nedostatku gemů a k jejich splnění mi jich je potřeba kolem 180.To myslíš ty nové úkoly, které vedou k získání Rary? ... Nebo doufám, že by měly vést? Já jsem teprve včera získal prvního poníka do Sweet Aple Acres, zatím to po mě žádné gemy nechtělo...
(11.09.2016, 20:51)Azuliana Napsal(a): Jako dokážu být trpělivá a už od dob WOW mi nedělá problém něco intenzivně farmit, ale tohle... zdlouhavé, nudné, bez známky progresu (Nevím, jak vy, ale u mě i malý progres podpoří tu touhu pokračovat. Tohle ji spíš ubíjí)Taky mi přijde, že hra nemá kdovíjaký progres, a zrovna moc nadšenej z toho nejsem. Jsem taky zvědavej na Crystal Empire... hlavně aby to bylo trochu hratelnější a mělo to šmrnc. Ne, že děláš jeden úkol týden, možná i dýl. Já vím, dá se cheatovat, ale to by mě už potom nebavilo vůbec.
Nejčastěji mě můžeš potkat tady:
1. Scuky v Brně
2. Olomócky sčoche
3. Ponyhoof
Aktuální oblíbené hry: My Little Pony (Android Game) - můj kód: 30dd0 | SF Game
1. Scuky v Brně
2. Olomócky sčoche
3. Ponyhoof
Aktuální oblíbené hry: My Little Pony (Android Game) - můj kód: 30dd0 | SF Game