23.09.2016, 13:46
Óóóó... Děkuji, Rwakku, za tak krásnou reakci, kterou si nejspíš vytisknu a zarámovanou pověsím nad počítač, aby mě dobíjela, když nebudu schopná ze sebe žádnou tvůrčí činnost vytáhnout Pohoda mého psaní (když se zadaří) vychází z toho, že se nesnažím zplodit velké dílo, které by svou uměleckou hodnotou chtělo konkurovat skutečným literátům Třeba u psaní Ponygrothu (dokončuji 7.část) s obavou sleduji, jak se můj přístup k psaní mění, protože se snažím víc hlídat, víc přemýšlet nad tím, co přijde dál... Není to úplně můj styl, psát delší souvislá díla bez "vyrušování" vyprávění mými dialogy s Elfem, které se jinak v originálu textu vyskytují všude možně a já je pak musím co nejněžněji vytrhnout a zachovat jednolitost příběhu Je to se mnou šílené
Jinak soutěž probíhala na i tobě dobře známém Draci.info Šlo o literární soutěž O draka, kterou pořádala Ludamira Mimochodem, čistě pro zajímavost, toto je její odborná kritika tohoto díla (Svět myšlenek):
Pokud někdo najdete nějaké gramatické chyby (našla jsem 2 překlepy), budu vděčná za nahlášení, páč já už žádné nevidím Nezvyklá slova jsou moje specialita, na kterou si hold čtenář musí zvyknout nebo se zastřelit a ohledně zmíněných nelogičností... Úplně nevím, co konkrétně myslela, páč má fantazie je celá taková chaotická a já si nedokážu udělat dostatečný odstup, abych rozeznala záměrnou nenormalitu od té z blbosti Tak pokud vám něco přijde skutečně nelogické, taky mi to kdyžtak nahlašte Je možné, že mě tím ušetříte budoucích facepalmů, až to budu číst po letech a budu trpět, jak jsem mohla napsat takovou kravinu
Jinak soutěž probíhala na i tobě dobře známém Draci.info Šlo o literární soutěž O draka, kterou pořádala Ludamira Mimochodem, čistě pro zajímavost, toto je její odborná kritika tohoto díla (Svět myšlenek):
- Nevytvářej si domněnky - Nezraňuj slovem - Buď sám sebou - Uč se milovat život i sebe sama -
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna