23.09.2016, 21:39
Díky, Frolíku Gramatické chyby opraveny Mnohdy podivný pořádek slov je stejně jako zvláštní slovní přetvořeniny ("dostvořeného") prostě moje oblíbená hra s jazykem, kterou si vymluvit nenechám, páč mě baví Ale pokus o zkrocení to byl dobrý Draci a ruce..To mi vrtalo hlavou taky, ale zase výrazy "končetiny" nebo "tlapy" mi přišli divné Ha! Teď mě napadlo to nahradit "pažemi" Je to lepší?
Já si právě taky ty kapitoly úplně neplánuji a z toho právě vzniká to natahování, páč mě myšlenky při psaní utečou jinam a jdu ke svému cíli dlouhou vyhlídkovou trasou
To s tou videohrou jsi napsal božsky!
Další Ponygroth už mám přepsaný v compu, ale ještě musí proběhnout kontrola proti blbosti a případné dopucování divných pasáží
Já si právě taky ty kapitoly úplně neplánuji a z toho právě vzniká to natahování, páč mě myšlenky při psaní utečou jinam a jdu ke svému cíli dlouhou vyhlídkovou trasou
To s tou videohrou jsi napsal božsky!
Další Ponygroth už mám přepsaný v compu, ale ještě musí proběhnout kontrola proti blbosti a případné dopucování divných pasáží
- Nevytvářej si domněnky - Nezraňuj slovem - Buď sám sebou - Uč se milovat život i sebe sama -
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna