24.09.2016, 18:08
Mecheché! No krasopis to není určitě, ale i tak je mi to milejší než strojová písmenka, která jsou prostě příliš dokonalá na to, abych k nim chovala větší sympatie Ono je v podstatě jedno, kde se tvoří. Mnohdy autor cítí potřebu něco tvořit i na jindy nepředstavitelných místech (na posedu, v čekárně u zubaře, na stromě... ).
Konečně vypouštím do éteru 7.část Ponygrothu s pracovním názvem Démoni a andělé Byl to teda neskutečný porod (*zamyslí se v uvědomění si, že Rwakkovo drabblové téma vlastně pro ni není tak nezpracovatelné, jak zprvu myslela* )
Jestli brzy neopustím nynější vážný nádech příběhu, asi se zblázním Sakra, nějako to zase musím vrátit na humornou cestu, tohle procvičování i jiných náladových literárních poloh než jen úsměvných mě příliš nebaví *zííív* Psaní mi pak jde jak drakovi pastva.. *zííííív*
Konečně vypouštím do éteru 7.část Ponygrothu s pracovním názvem Démoni a andělé Byl to teda neskutečný porod (*zamyslí se v uvědomění si, že Rwakkovo drabblové téma vlastně pro ni není tak nezpracovatelné, jak zprvu myslela* )
Jestli brzy neopustím nynější vážný nádech příběhu, asi se zblázním Sakra, nějako to zase musím vrátit na humornou cestu, tohle procvičování i jiných náladových literárních poloh než jen úsměvných mě příliš nebaví *zííív* Psaní mi pak jde jak drakovi pastva.. *zííííív*
- Nevytvářej si domněnky - Nezraňuj slovem - Buď sám sebou - Uč se milovat život i sebe sama -
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna