13.10.2016, 12:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.10.2016, 12:43 uživatelem Hwězda. Edited 1 time in total.)
Frolda: Nojono, moravizmy. Těch se už v životě nezbavím, ani kdybysem chtěl.
Možná z toho jde cítit takový ten pocit "jsme všichni špatní a ničíme chudinku přírodu", ale to rozhodně nebylo mojím cílem, když jsem to psal. Cílem bylo poukázat na něco, co já vnímám jako problém moderního světa. Nepsal jsem řešení (tedy to, co ty popisuješ jako naději na konec), protože pořád nemám za ty roky přemýšlení nad civilizací vhodné/ideální řešení tohoto problému, ale přesto se pořád snažím poukazovat na problém.
Zmok: Dostávám se tímto příspěvkem do OT vod, nicméně...
Kdyby ses o tom chtěl pobavit víc, klidně mi napiš SZ, ať to tu nespamujeme OT.
Možná z toho jde cítit takový ten pocit "jsme všichni špatní a ničíme chudinku přírodu", ale to rozhodně nebylo mojím cílem, když jsem to psal. Cílem bylo poukázat na něco, co já vnímám jako problém moderního světa. Nepsal jsem řešení (tedy to, co ty popisuješ jako naději na konec), protože pořád nemám za ty roky přemýšlení nad civilizací vhodné/ideální řešení tohoto problému, ale přesto se pořád snažím poukazovat na problém.Zmok: Dostávám se tímto příspěvkem do OT vod, nicméně...
Kdyby ses o tom chtěl pobavit víc, klidně mi napiš SZ, ať to tu nespamujeme OT.