13.10.2016, 15:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.10.2016, 15:55 uživatelem Hwězda. Edited 6 times in total.)
Tož. Nějak už jsem si začal třídit svoju starší tvorbu. Je to tvorba někdy během roků 2010-2011 (zhruba, když jsem měl nějakých 17-18, období, kdy jsem začínal psát. Je to převážně prozaická tvorba, ale bohužel – drtivá většina děl je absolutně nedodělaných. Některé z nich sou sice klenoty (tzn. mají skvělou myšlenku), ale klenoty nedodělané, achjo. Takže se na ně v nejbližší době vrhnu a oživím své prozaické schopnosti, jen co mi škola+mých dalších tisíc koníčků dovolí. Nicméně, mezi tou starší tvorbou je i jedna z mých prvních básní. Osobně tuto báseň nepovažuju za literární dílo, je to naprostý opak toho, jak má vypadat a znít báseň. Strašně strojená, drhne o jazyk – holt, není se co divit, když jsem tehdy začínal psát. Ale báseň je velmi dobrým&cenným oknem do mé tehdejší, beznadějně zamilované duše (pokud si pamatuju dobře, bylo mi nějakých 18). Je fascinující pozorovat, jak jsem se za pouhých 5-6 roků změnil.
Spokojeným samotářem
Jo a ještě. Kdo by si chtěl přečíst můj tripreport "Oči otevírající chemikálie", příběh/popis mého prvního psychedelického zážitku, nechť se mi ozve do SZ a já mu to obratem zašlu. Tripreport je nevhodný pro toto fórum no.
Spokojeným samotářem
Jo a ještě. Kdo by si chtěl přečíst můj tripreport "Oči otevírající chemikálie", příběh/popis mého prvního psychedelického zážitku, nechť se mi ozve do SZ a já mu to obratem zašlu. Tripreport je nevhodný pro toto fórum no.