23.11.2016, 11:01
No, musím říct, že v Tropical Islands pro mne byl trochu problém vydržet celý den, když už prakticky dopoledne jsme měli celý areál oběhnutý Ale bylo to tam docela fajn, koupat se dalo, teplo bylo i hodně teplá voda (nutno ale říct, že je vyhřívaná solárním ohřevem a to byly zrovna venku tropická vedra), a kromě koupání se dalo zabavit i pozorováním ptactva. Vícekrát už bych tam asi nejel, ale jako taková zážitková dovolená u moře to bylo na jeden den fajn..
Tak pokud jde o hudbu, stačí si vzít sluchátka (jsou i modely s potlačením okolního zvuku, třeba by zvládly i rádio Beat ) a MP3 přehrávač/mobil. Nevím, jaký má maminka hudební vkus, ale ten můj přinejmenším toleruje.
Jsem rád, že se líbilo, byť trochu nerad, že těc odháním od práce
Ano, toto je také jeden z důvodů, proč partnerku nesháním.
Další videa určitě budou, ostatně ještě jsme nedojeli ani do Anglie A až se mi podaří zdigitalizovat výpravu za Lvím králem do Hamburgu, a Disneyland v Paříži, ergo dvě dovolené, kde jsme se ze sebe udělali idioty na entou tak se určitě pochlubím.
Tak pokud jde o hudbu, stačí si vzít sluchátka (jsou i modely s potlačením okolního zvuku, třeba by zvládly i rádio Beat ) a MP3 přehrávač/mobil. Nevím, jaký má maminka hudební vkus, ale ten můj přinejmenším toleruje.
Jsem rád, že se líbilo, byť trochu nerad, že těc odháním od práce
Ano, toto je také jeden z důvodů, proč partnerku nesháním.
Další videa určitě budou, ostatně ještě jsme nedojeli ani do Anglie A až se mi podaří zdigitalizovat výpravu za Lvím králem do Hamburgu, a Disneyland v Paříži, ergo dvě dovolené, kde jsme se ze sebe udělali idioty na entou tak se určitě pochlubím.