21.01.2017, 01:35
A máme zde nový rozhovor a to tentokrát s jednou autorkou, která sice na tomto českém fóru píšu, ale anglicky! Básničky od DrakeDamage mají své kouzlo a věřím mnozí z vás si u jejich děl užij krátký čas pohody.
Zdravím a vítám tě u Rwakkových rozhovorů, DrakeDamage. Jak jsi se vlastně k poníkům dostala?
O Smusovi slýchám často. Vím o více bronících, kteří se k seriálu dostali přes něj. A jak jsi se dostala k tomu, že jsi se zaregistrovala na Bronies.cz? A proč jsi si zvolila přezdívku DrakeDamage? Znamená to něco víc nebo je to jen nějaká blbůstka?
Co se ti líbí na jménu Drake?
Půjdeme tedy dál. Přidala jsi se k literárním autorům na bronies.cz ale jsi oproti nim výjimečná. Proč vlastně všechny své básně píšeš v angličtině, když je to české fórum?
No, angličtina má mnohá kouzla jako každý jazyk. Mě nikdy moc nešla, a tak miluji češtinu o to víc, ač mi také nejde. Ale přivádí mě to k otázce, pokoušela jsi se někdy udělat i něco česky?
Jaké má tvá tvorba vlastně ohlasy? Pokoušela jsi se ji dávat i jinam? Na nějaká anglické fóra nebo weby?
Slyšel jsem o tobě, že velice ráda brouzdáš v off-topicu. Povíš nám něco o tom proč? A jaké to tam vlastně podle tebe je?
A co třeba ty hry? Které ráda hraješ v Off-topiku?
Zajímavé, vraťme se ale zase k literatuře. Sleduješ literární sekci? Je tam nějaký autor, který tě zaujal nebo nějaký challenge?
Co si myslíš o projektu Sborník?
To je trochu škoda ale to nevadí. Blížíme se k závěru, ale napadá mě ještě jedna otázka na tvou tvorbu. Prezentuješ poezii, pokoušela jsi se někdy i o prózu?
Hehe, možná by to mohla být povídka o zebře , ty také rády rýmují. Ale závěrem. Povíš nám něco o sobě jako osobě? Oblíbené jídlo, činnosti a tak? Některé možná bude zajímat, zda jsi zadaná či k mání. Nebo co třeba ráda děláš ve svém volném čase.
A tímto se s tebou loučím. Jsem moc rád, že jsem se mohl o tobě něco dozvědět. Vzkážeš nějaká poslední slova svým čtenářům nebo čtenářům tohohle rozhovoru?
Zdravím a vítám tě u Rwakkových rozhovorů, DrakeDamage. Jak jsi se vlastně k poníkům dostala?
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!