14.02.2017, 13:56
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.02.2017, 14:00 uživatelem Aya Yai. Edited 4 times in total.)
Jelikož jsem z té Prahé, rozhodla jsem se podívat po nějakých místečkách, kam bychom se mohli vrtnout. A poněvadž jsem pleb a nikam moc nechodím, pátrala jsem na internetu a zjistila jsem, že většina kaváren je předražených jak @&#!, přesto jsem vybrala Cafe Frida, protože nezavírají v osm a ačkoliv jsou ceny hraniční, alespoň se tam dá najíst.
Z čajoven můžeme klidně do výše zmiňované Liliové čajovny, nebo je spoustu čajoven v okolí I. P. Pavlova (Andělská, stará dobrá Na Cestě atp.) záleží na tom, jak blízko centra chceme být a jak drahou masalu chceme pít.
Harmonogram bych viděla následovně:
17. 2.
17:00 Předsraz nejčasnějších ptáčat v blíže určeném podniku - rozbalit stany a tak.
18:00 Oficiálně datovaný začátek srazu, ale trousit se může každý, jak jen uzná za vhodné.
Volně literární zábava.
23:00/0:00 Přesun do Casa de Zmok.
Spánek a volně literární zábava, I don't even know.
>>
18. 2.
18:30 Volně navazující LaserGame sraz.
P.S.: Pokud bude Maidx v náladě, tak také něco upečeme, jen nevím, jak to bude s chálováním vlastního jídla v restauračních zařízeních, ale případně se dá všechno jíst takzvaně na tajňáka - aneb co oči obsluhy nevidí, to srdce nebolí.
Z čajoven můžeme klidně do výše zmiňované Liliové čajovny, nebo je spoustu čajoven v okolí I. P. Pavlova (Andělská, stará dobrá Na Cestě atp.) záleží na tom, jak blízko centra chceme být a jak drahou masalu chceme pít.
Harmonogram bych viděla následovně:
17. 2.
17:00 Předsraz nejčasnějších ptáčat v blíže určeném podniku - rozbalit stany a tak.
18:00 Oficiálně datovaný začátek srazu, ale trousit se může každý, jak jen uzná za vhodné.
Volně literární zábava.
23:00/0:00 Přesun do Casa de Zmok.
Spánek a volně literární zábava, I don't even know.
>>
18. 2.
18:30 Volně navazující LaserGame sraz.
P.S.: Pokud bude Maidx v náladě, tak také něco upečeme, jen nevím, jak to bude s chálováním vlastního jídla v restauračních zařízeních, ale případně se dá všechno jíst takzvaně na tajňáka - aneb co oči obsluhy nevidí, to srdce nebolí.