22.02.2017, 16:09
Po více jak roční odmlce, za kterou bych se chtěl moc omluvit, ale jaksi nebyl čas a po pravdě řečeno ani chuť. Ale nyní se vše vrací do normálu a rozhovory se nyní budu snažit přidávat častěji. Takže jako první přijal mé pozvání do této obnovené série rozhovorů, všem určitě dobře známý Antošík.
Nejdříve bych ti chtěl ještě jednou moc poděkovat, že jsi s tímto rozhovorem souhlasil. Na úvod, přijde klasická otázka. Jak jsi přišel ke své přezdívce?
Kdy a jak si se vlastně dostal k seriálů? Co tě přimělo k tomu, že sis řekl, že na tento seriál se musím podívat?
Už jsem se bál, že řekneš, to, co skoro většina lidí se kterými jsem dělal rozhovor, případně se s nimi na tohle téma bavil. A to, že ses dostal k němu přes Smusu. Nevím jestli ho znáš, ale udělal pár parodií na poníky. A co, tě přivedlo k bronies fandomu? Byl si již dříve členem nějakého jiného?
S tím Smusou máš tedy pravdu, ani já ho moc nemusím. Jinak, když už si zmínil ten stream toho společného kreslení. Je škoda, že už se prakticky vůbec nekonají. Myslím si, že by nebylo škoda je znovu zavést. Čím tě seriál tak oslovil? Co se ti na něm líbí více, než na jiných seriálech? A změnil si po té nějak svůj pohled na okolí?
A jak reagovala tvoje rodina, případně přátele, když se dozvěděli, že sleduješ seriál, který je primárně určený úplně jiné části publika. I když je pravda, že seriál nám již za tu dobu "dospěl" a svoje si tam už najdou také dospělí fanoušci.
S tím zařazením seriálů máš vlastně pravdu, ale pořád je zde většina, která na ten seriál pohlíží jako na něco, co je výhradně určeno malým dětem, především holkám. Tím, že se nacházíme ve výtvarné sekci, se tě nemohu nezeptat, jak jsi se vlastně k,ve tvém případě malování, dostal?
Chtěl jsem se tě právě zeptat, jestli si kromě malování zkoušel také něco jiného. A jaké, že hudební nástroje to jsou?
Docela široký záběr. Musím říct, že talent ti určitě nechybí. Co se týče malování. Jakou techniku preferuješ. Tradiční a nebo tu digitální. Podle obrázků bych, ale nejspíše tipoval, že tu digitální. Jinak musím říct, že máš moc zajímavý výtvarný styl. Strašně moc se mi líbí.
Co se ti všeobecně líbí na malování nejvíce?
S tím s tebou musím jedině souhlasit. Kde hledáš inspiraci pro svoje obrázky? Je to hlavně v seriálů a nebo u ostatních výtvarníků?
Případně úplně někde jinde?
Když už jsem zmínil ostatní výtvarníky. Máš nějakého zvlášť oblíbeného?
A čím tě tak zaujali? Co se ti na jejich stylu líbí?
Nyní zabloudíme do naších luhů a hájů. Jaký máš názor na tvorbu českých a slovenských bronies? Myslíš si, že se může srovnávat s tou ze zahraničí? Případně má podle tebe nějaké zvláštní znaky podle kterých, když je uvidíš, tak si řekneš, že za tím stojí někdo z CZ/SK komunity?
Touto otázkou jsem některé lidi, se kterými jsem dělal rozhovor poněkud zaskočil., tak uvidíme jak to bude ve tvém případě. Kdyby jsi měl vybrat jeden obrázek, který se ti opravdu povedl a jeden se kterým nejsi, ale vůbec spokojený, tak jaké obrázky by to byly a proč zrovna tyto?
Ten první vypadá opravdu nádherně. Zaslouženě si získal svoje místo v logu letošní Czequestrie. A co týče toho druhého, nevypadá taky zas tak moc špatně. Jenom tam má AJ na můj vkus až moc vykulený výraz. Pobavme se nyní trochu více o seriálů. Jak se ti líbila 6. sezóna a co si slibuješ od 7. sezóny? Co by jsi chtěl, aby se v ni objevilo?
A jaký máš názor na to, že nás kromě 7. sezóny, čeká příští rok sezóna osmá? Vím, že jako fanoušci bychom za ni měli být určitě rádi, ale není jich podle tebe už moc? Kolik jich podle tebe seriál ještě snese, tak aby neupadal na kvalitě?
Nemyslel jsem to určitě tak, že by mě vadilo, že jich je tolik. Jsem určitě rád za každou novou. A pokud si bude držet kvalitu, tak ať má sezón kolik chce. Jenom někteří třeba mohou mít obavy, aby to nedopadlo, jak s některýma jinými seriály.
Letos na podzim nás čeká premiéra dlouho očekávaného filmu. Co si od něho slibuješ?
Psal si, že se kromě malování věnuješ také hraní na hudební nástroje. Máš nějaké další koníčky? Jednoduše s čím by jsi se chtěl ještě podělit se svými fanoušky?
A máme zde poslední otázku. Co by jsi rád vzkázal své určitě početné základně fanoušků?
Bylo mi nesmírnou cti, že jsem mohl s tebou vést tento rozhovor. Ještě jednou děkují.
Nejdříve bych ti chtěl ještě jednou moc poděkovat, že jsi s tímto rozhovorem souhlasil. Na úvod, přijde klasická otázka. Jak jsi přišel ke své přezdívce?
Případně úplně někde jinde?