13.04.2017, 09:04
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.04.2017, 09:26 uživatelem EresielRanwa. Edited 1 time in total.)
Čas od času vždy natrefím na nějaký článek, který mě upomene na nějaký další horoskop, na který tu ještě není odkázáno. A dnes na mě takto vyskočil Egyptian Zodiac - ano, článek je v angličtině a co mě na něm především zaujalo, je to, že jsou tu znamení přisouzena úplně jinak než si pamatuji já z dob, kdy jsem se vším se starověkým Egyptem spojeným hodně zaobírala
V egyptském horoskopu se člověk rodí pod vlivem některého z eqyptských bohů. Ne, že bych nebyla spokojená s Thovtem (Thot), bohem moudrosti, kterého mi v této verzi egyptského horoskopu přisoudili, ale já si přisvojila svého dříve přisouzeného pána posmrtného života - boha Osirise (Usír) Takže jsem propátrala české horoskopové stránky a téměř všechny se shodly na verzi horoskopu, kterou si pamatuji já. Těžko posoudit, čí přístup je ten správný a ve starém Egyptě používaný (dost možné, že žádný ), ale tady je tedy mnou vítanější Egyptský horoskop
V egyptském horoskopu se člověk rodí pod vlivem některého z eqyptských bohů. Ne, že bych nebyla spokojená s Thovtem (Thot), bohem moudrosti, kterého mi v této verzi egyptského horoskopu přisoudili, ale já si přisvojila svého dříve přisouzeného pána posmrtného života - boha Osirise (Usír) Takže jsem propátrala české horoskopové stránky a téměř všechny se shodly na verzi horoskopu, kterou si pamatuji já. Těžko posoudit, čí přístup je ten správný a ve starém Egyptě používaný (dost možné, že žádný ), ale tady je tedy mnou vítanější Egyptský horoskop
- Nevytvářej si domněnky - Nezraňuj slovem - Buď sám sebou - Uč se milovat život i sebe sama -
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna