17.04.2017, 12:15
Nemůžu se ubránit pocitu, že mi tahle epka přišla slabší. Starlightin charakter se mi zdál potlačený (možná ho uzavřela v lahvi spolu s hněvem? xD), Trixie byla spíš hybrid mezi Pinkie a Discordem než Trixie a dvacetiminutový scénář roztroušený do dvou různých dějů taky moc nepomohl.
Na druhou stranu bylo hezké vidět Trixie učit se skutečná kouzla a ježiš jakou z toho měla radost. A Starlight jako její mentor. Spike byl zajímavá vsuvka a asi jsem s ním jako s postavou z celého dílu nejspokojenější. Můj dojem z dílu taky obměkčilo jeho nepřehlédnutelné poselství, doslovné předání zprávy "neuzavírejte svůj hněv" bylo super.
Písnička byla hodně out-of-nowhere, ale hezká a chytlavá. (A ta pointa na jejím konci, to se musí nechat byla taky dobrá xD)
Na druhou stranu bylo hezké vidět Trixie učit se skutečná kouzla a ježiš jakou z toho měla radost. A Starlight jako její mentor. Spike byl zajímavá vsuvka a asi jsem s ním jako s postavou z celého dílu nejspokojenější. Můj dojem z dílu taky obměkčilo jeho nepřehlédnutelné poselství, doslovné předání zprávy "neuzavírejte svůj hněv" bylo super.
Písnička byla hodně out-of-nowhere, ale hezká a chytlavá. (A ta pointa na jejím konci, to se musí nechat byla taky dobrá xD)
This silly farmfilly fan
If wisdom is what you seek, I shall do my best to fake it.
Nickname - čte se to [růší], děkuji
If wisdom is what you seek, I shall do my best to fake it.
Nickname - čte se to [růší], děkuji