10.07.2017, 17:12
Začala mi zničehonic zamrzat obrazovka u notebooku. Zvuk fungoval dál, ale nedala se provézt žádná operace - pomohl jen tvrdý restart. Mám tu na zjišťování problémů několik aplikací a když se nic podezřelého neobjevilo, bezradně jsem ho donesl do servisu. Tam udělali všemožné testy a čištění. Na mé přání přepastovali grafiky a procesor, čímž trošku snížili teploty. Následně tvrdili, že problém byl právě v přehřívání. Po přinesení domů a hraní CS:GO mi ovšem za 1,5 hodiny zase zamrzl. Bezradně jsem se zamyslel. Poslední zbývající možnost byla připojit notebook přímo do zásuvky, jelikož normálně jedu kvůli pohodlí skrze prodlužovačku. Učinil jsem tak a vida, 2 dny funguje jak má. Vzhled ke zvláštní povaze problému jsem prodlužovačku opravdu netypoval, ale nakonec za to mohla právě ona.
PS: Schválně, jaké nejvyšší teploty je váš stroj schopen dosáhnout a stále fungovat? Při hraní Overwatch na náročnější detaily se moje GPU občas pohybuje okolo 100 stupňů Celsia
PS: Schválně, jaké nejvyšší teploty je váš stroj schopen dosáhnout a stále fungovat? Při hraní Overwatch na náročnější detaily se moje GPU občas pohybuje okolo 100 stupňů Celsia